Close

Beskæftigelse

Hvem

Vi har flere tilbud til unge med særlige behov inden for beskæftigelsesområdet. Vores tilbud har fokus på jobtræning, opkvalificering, kompetenceudvikling og uddannelse, som kan afvikles på vores værksteder, i egne socialøkonomiske virksomheder og i eksterne virksomheder i vores netværk af samarbejdspartnere og kunder opbygget gennem mange år.

Når man er i beskæftigelsestilbud forventes det, at man kan møde til tiden og være med i produktionen og det daglige arbejde.

Vurdering og beslutning om hvilket tilbud, der er relevant, afhænger af behovet for støtte.

Arbejdstræning LAB §32

I arbejdstræning arbejder de unge på Grennessmindes erhvervsrettede værksteder. Vi afklarer, udvikler og opkvalificerer de unges faglige, sociale og personlige kompetencer og ressourcer.

Arbejdstræning kan gøre eleverne klar til beskæftigelse, evt. støttet beskæftigelse på arbejdsmarkedet. Forløbet kan tilrettelægges 13 uger ad gangen.

Afklaringen munder ud i en vurdering af uddannelses- og/eller jobmuligheder.

Værksteder med arbejdstræning
På Grennessminde er der syv værksteder at vælge imellem.
Se dem her

Ekstern virksomhedspraktik
Som en del af forløbet tilbydes ekstern virksomhedspraktik. Her får den unge mulighed for at afprøve sine ressourcer i forhold til et arbejdsområde.

Tilbuddet visiteres efter Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats.

Afklaringsforløb LAB §32

Forløbet kan gennemføres på vores erhvervsrettede værksteder, som praktikforløb hos eksterne virksomheder eller i vores egne professionelle socialøkonomiske virksomheder.

Afklaringsforløb kan også være en del af en Rehabiliteringsplan. I forløbet afdækker, udvikler og beskriver vi ressourcer, kompetencer og barrierer som et led i afklaring af arbejdsevnen.

Ekstern virksomhedspraktik
Som en del af forløbet tilbydes ekstern virksomhedspraktik. Her får den unge mulighed for at afprøve sine ressourcer i forhold til et arbejdsområde.

Tilbuddet visiteres efter Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats.

Beskyttet beskæftigelse SEL §103

Unge med særlige behov kan blive ansat i beskyttet beskæftigelse på Grennessminde.

Som ansat i beskyttet beskæftigelse bliver man ansat på et af de erhvervsrettede værksteder side om side med vores fagligt uddannede personale. Arbejdsopgaverne tager udgangspunkt i motivation, interesser og kompetencer, så hverdagen er spændende og givende.

At være del af fællesskabet på en arbejdsplads bidrager bl.a. til at skabe livskvalitet, faglig udvikling og arbejdsidentitet.

Virksomhedspraktik
Som ansat vil der være mulighed for at blive afklaret og afprøvet yderligere i virksomhedspraktik i vores egne socialøkonomiske virksomheder og i eksterne virksomheder.

Priser

Kontakt os for pris på det ønskede tilbud.

Tlf.: 43 99 04 70
Mail: info@gminde.dk

Prøvepraktik

Vi tilbyder altid gratis prøvepraktik på vores erhvervsrettede værksteder. Praktikken varer typisk en uge, og her får man mulighed for at prøve om Grennessminde er det rigtige valg.

Kontakt os og hør nærmere.

Tlf.: 43 99 04 70
Mail: info@gminde.dk

Indskrivning

Der er altid åbent for besøg og prøvepraktik.

Vi indskriver unge til STU, botilbud og beskæftigelsestilbud hele året.

Kontakt os og hør mere.

Tlf.: 43 99 04 70
Mail: info@gminde.dk

Elev- og beboerrådetAktueltPortrætterFritidBliv praktikvært
Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk