info@gminde.dk +45 4399 0470

Det Nye Køkken

Det Nye Køkken

Det Nye Køkken

Det Nye Køkkens økologimission – nu med Det Økologiske Guldmærke

Det er en sanselig oplevelse at besøge Det Nye Køkken – du kan se, dufte, smage og høre hvordan hverdagsmad bliver til verdensmad.
Det Nye Køkken er et stort industrikøkken med vores innovative chefkok Kasper Leander i spidsen for et meget dygtigt hold af medarbejdere og elever. Køkkenet har Det Økologiske Guldmærke. Det er til stor glæde for os på Grennessminde og for vores mange samarbejdspartnere, som vi leverer mad til.
Vi er vilde med at tage ud og inspirere vores omverden. Vi er med, når der er lokale arrangementer, vi er med når der skal laves skolemad og vi er med ved events!
Vi laver hver dag frokost til virksomheder og skolebørn og leverer gerne catering til jeres firmafest, reception eller lignende.

Råvarepolitik for Grennessminde

Vi på Grennessminde går meget op i økologi og bestræber os på at nå op på 100% økologiske råvarer. Vi har en god dialog med vores leverandører der er gjort opmærksom på vores prioritering af økologi.  Til tider kan visse produkter være umulige at skaffe fra vores leverandører i økologisk kvalitet. Vi forsøger at lave madplanen om i disse tilfælde men dette er ikke altid muligt. I nogle tilfælde, såsom laks, kan vi kun skaffe fisk fra konventionelle brug og vi forsøger derfor at begrænse brugen af denne fisk.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, vil have et tilbud eller har en god idé: 43 99 04 70