Close

Erhvervspartnere

Partnerskaber er grobund for nytænkning

Grennessminde har en bred berøringsflade med erhvervslivet. Det har vi både i forbindelse med vores socialøkonomi og i forbindelse med vores store netværk af virksomheder, der tager imod vores unge i praktikforløb.

Vi arbejder i høj grad i partnerskaber for vi tror på, at man ved at dele erfaring og viden med andre får nye input og løsningsforslag. Når vi arbejder sammen opstår nye synergier og resultater – sammen lykkes vi endnu bedre. Det hjælper os med at udvikle vores virksomhed, så vi kan tilbyde bedre uddannelse og arbejdspladser til vores unge.

Grennessminde samarbejder med såvel private som offentlige aktører.

Bliv praktikvært for unge med særlige behov

Grennessminde har igennem mange år oparbejdet et bredt og frugtbart netværk af virksomheder i Storkøbenhavn. De er med til at træne og afdække de unges kompetencer og ressourcer via almen arbejdstræning og delvis arbejdsafklaring. Målet med det eksterne praktikforløb er at få en tættere tilknytning til arbejdsmarkedet.

Når de unge viser mødestabilitet, god arbejdsmoral og er motiveret og klar på det personlige plan, tilbyder vi ekstern virksomhedspraktik som en del vores STU-tilbud, arbejdsafklaring og afklaringsforløb.

13 ugers virksomhedspraktik
Vi tilbyder også virksomhedspraktik som et selvstændigt forløb på 13 uger ad gangen – altid med mulighed for forlængelse ved synlig progression hos den unge. I den forbindelse udfylder vi virksomhedspraktikskema for jobcentrene.

Arbejdspladsen
Vi lægger vægt på at arbejdspladserne er rummelige, stiller realistiske krav og er tolerante, når de tager imod vores unge.

Arbejdspladserne dækker en bred vifte af brancher bl.a. serviceområdet, butiksfagene, det grønne område, kantine, pedel og gårdmænd.

Vi har også gode erfaringer med at mange virksomheder efterfølgende tager vores unge i videre uddannelse på EGU vilkår (erhvervsgrunduddannelse) eller har ansat en ung i fleksjob.

Hvert forår afholder vi et arrangement for praktikvirksomhederne, hvor de kan få en rundvisning på vores erhvervsrettede værksteder og møde vores faglærere og unge. Dagen afsluttes med mad, drikke og mulighed for netværk.

Vi er altid åbne over for at få nye samarbejdspartnere i vores praktiknetværk.

Kontakt os for at høre mere.

Tlf.: 43 99 04 70
Mail: info@gminde.dk

GM Consulting er rådgivning i socialøkonomi

Vi fungerer som konsulenter for andre der skal i gang med socialøkonomi og der er heldigvis mange ting i gang i hele landet. Vi hjælper boligforeninger og kommuner med at komme i gang – eller videre med socialøkonomi.

  • I kan købe inspiration hos os
  • I kan få professionel feed-back på forretningsplan eller ide.
  • Vi kan rådgive og kvalificere indsatsen så I undgår de største faldgrupper
  • Vi holder foredrag, kurser mm.

Læs alt om GM Consulting her

Elev- og beboerrådetAktueltPortrætterFritidBliv praktikvært
Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk