Close

Fritid, Klub og Livsværn

Grennessminde Fritid er for alle

Fritid med indhold og netværk er vigtigt, og det ønsker vi alle skal få glæde af.

Vi har tilbud til unge, der går på Grennessminde eller har gået på Grennessminde. Hvis du ikke er tilknyttet Grennessminde, kan du alligevel få glæde af vores fritidstilbud.  Du skal søge via kommunen.

Hver uge er der flere aktiviteter og ture til f.eks. stranden, til Bakken, til byen og andre udflugter. Hvis du ønsker hjælp til at starte på en ny idrætsgren i lokale sportsklubber, hjælper vi dig med det.

Aktiviteter i september 2018

Faste aktiviteter fra marts 2018 

Klub G – stedet hvor man mødes 

Én gang om ugen er der klub (Klub G) for alle Grennessmindes unge – også tidligere elever. Her er der hygge, spil, billard, bordtennis, sport, storskærm til film og andre aktiviteter. Vi tilbyder også teoriundervisning til dig der ønsker kørekort.

Går du ikke på Grennessminde, men vil gerne være med i Klub G, så kan du søge om det via kommunen.

Livsværn er netværk for livet

Vores Livsværn er en klub for tidligere og nuværende unge. Alle unge skal have mulighed for at holde fast i og bevare kontakten til deres nye og gamle venner.

Livsværnet tilbyder også livsvejledning og socialfaglig rådgivning. Alle er med til at bestemme, hvilke aktiviteter Livsværnet tilbyder og alle kan deltage. Der kan f.eks. være rejser og udflugter.

Besøg også vores Facebook-side for tidligere elever:
Gamle og nuværende elever fra Grennessminde i Taastrup.

Én gang om måneden holder vi åbent hus for tidligere elever fra 17-21. Her kigger du forbi til en snak og en kop kaffe, køber mad og mødes med både gamle og nye venner.

Elev- og beboerrådetAktueltPortrætterFritidBliv praktikvært
Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk