Close

Kvalitetsmærkning

Økologi- og fødevaresikkerhed på Grennessminde

elitesmiley Smileyrapporter

På Fødevarestyrelsens hjemmeside finder du smileyrapporter for vores virksomheder.

Klik på de enkelte virksomheder for at se deres rapporter:

Klik her for at gå til en samlet oversigt over alle vores smileyrapporter

Økologimærkninger

guldmaerke    statskontrolleret-oekologi
På Grennessminde er økologi en naturlig og selvfølgelig del af alt hvad vi laver – og især i gartneriet, i bageriet og i vores køkkener, er økologien nærværende:

Det Økologiske Gartneri
Det betyder bl.a. at Gartneriet producerer alle planter økologisk, uden gift og med biologisk insektbekæmpelse. Det giver sundere og naturligt robuste planter, og skåner miljøet for unødvendig gift.

Læs mere om gartneriet

Råvarepolitik i Det Nye Køkken
I Det Nye Køkken bestræber os på at bruge 100% økologiske råvarer. Og derfor har vi fået det økologiske guldspisemærke, som vi er meget stolte af. Vi har en god dialog med vores leverandører, der er gjort opmærksom på vores prioritering af økologi.  Til tider kan visse produkter være umulige at skaffe fra vores leverandører i økologisk kvalitet. I de tilfælde forsøger vi at lave madplanen om, når det er muligt. I nogle tilfælde, eksempelvis i forbindelse med laks, har det kun været muligt at skaffe fisk fra konventionelle brug, og derfor forsøger vi at begrænse brugen af denne fisk.

Læs mere om Det Nye Køkken her
Læs mere om det økologiske spisemærke på Fødevarestyrelsens hjemmeside

Bageriet 100% økologisk
Vores bageri er kompromisløst og bruger udelukkende 100% økologiske råvarer – gerne af lokal produktion og altid i bedste kvalitet. Læs bageriets økologierklæring herunder.

Økologierklæring for bageriet
Læs mere om bageriet

Grennessminde ved Casa Rosso er registreret som værende Socialøkonomisk virksomhed 

Læs mere om Grennessmindes registrering som værende en socialøkonomisk virksomhed på Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder hjemmeside:

Grennessminde ved Casa Rosso

Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk