Close

Copenhagen Dome – center for socialøkonomi

En tænketank, der producerer ny viden og tanker i forhold til socialøkonomi og bæredygtighed

Copenhagen Dome er ved at tage form og bliver et videnscenter og samlingspunkt for socialøkonomi i Danmark. Centeret skal være motor for socialt entreprenørskab, inklusion og beskæftigelse og skabes i tæt samarbejde med andre socialøkonomiske virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet.

Copenhagen Dome skal være en tænketank, der producerer ny viden og tanker til både politikere og erhvervsliv i forhold til socialøkonomi og bæredygtighed. Centret skal styrke kommunikationen og hæve vidensniveauet i forhold til socialøkonomi, ligesom det skal fungere som platform for og facilitere frugtbare partnerskaber mellem de forskellige aktører. Og så skal det også gerne inspirere internationalt.

Copenhagen Dome er fysisk placeret ved Grennessmindes skønne Økologiske Gartneri på Snubbekorsvej i Taastrup. Der er tale om den dome, som tidligere har stået på pladsen ved den Sorte Diamant og på Århus Havn.

Socialøkonomisk Konference- og mødecenter

Udover at være videnscenter og symbol for socialøkonomi er Copenhagen Dome også et konference- og mødecenter, som dokumentere socialøkonomisk virksomhed i et autentisk miljø, hvor mennesker på kanten af arbejdsmarkedet indgår naturligt i det daglige arbejde og servicerer gæsterne. Dørene slås op i april 2018, så der kan afholdes møder og arrangementer i denne inspirerende ramme. Det vil snart blive muligt at booke sine arrangementer. I forbindelse med konference- og mødecenteret kan man også blive inspireret af et showroom for socialøkonomiske produkter og købe lækre ting med hjem.

Hempel Fonden har doneret de første 3 års drift af det nye kraftcenter for socialøkonomi og dermed muliggjort en stor drøm.

Kig med på Copenhagen Domes Facebookside og hold dig opdateret.

Lige nu har vi 1 stillingsopslag ude – vi søger

Læs også henholdsvis Altinget.dk og Dome of Visions’s artikler om Copenhagen Dome, der giver en god præsentation af hele projektet og domens historie.

Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk