Close

Det Økologiske Gartneri

Det Økologiske Gartneri - oplevelser til alle sanser

Besøg vores skønne gartneri, butik og café

Vi tror på oplevelser for alle sanser. Dem har vi i rigt mål på vores økologiske gartneri, hvor vi udover at producere en overflod af dejlige planter også har dyr, oplevelsessti, selvplukmarker og udsalg af planter, plantetilbehør samt brød og kager, most og kaffe i vores cafe og butik.

En del af vores produktion går til eksterne samarbejdspartnere.

Besøg vores produktionsdrivhuse og se hvordan vi laver alt fra bunden – fra frø til spæd spire og flot plante klar til salg – sammen med vores unge, som også er med til at drive cafeen og passe dyrene.

Årets gang på gartneriet
Det Økologiske Gartneri følger årstiderne – sommerblomster i foråret, grøntsager i sensommeren, julestue i julen.

I foråret kan man købe sommerblomster, krydderurter, grøntsagsplanter mm på gartneriet. På marken og i drivhusene er der i sensommeren selvpluk af økologiske grøntsager. I drivhuset er et imponerende syn af lange rækker af tomatplanter og på marken står kål, porrer, salater, selleri, spiselige blomster og meget andet. Vi har også de smukke NOMA-bede med fantasilater, som er spiselige blomster. Læs mere om fantasilater her.

I den hyggelige butik og café kan du købe et udvalg af vores økologiske sommerblomster, krydderurter, grøntsagsplanter og godt grej til haven. Her sælger vi også blomsterstativer, olielamper, bålstativer og andet udstyr fra Smede-fabrikken.

I caféen byder vi på dejligt bagværk fra vores økologiske bageri samt most, kaffe, the m.v.

Når man besøger gartneriet kan man også kigge til vores kælegrise, heste, høns, ænder, kaniner, bier og geder.

Engrossalg
Der er mulighed for engrossalg på Det Økologiske Gartneri – kontakt venligst Kaare Jacobsen på mail kaj@gminde.dk.

 

Åbningstider for sæsonen

Vores butik og café har lukket frem til midten af april 2018. Gartneriet har åbent hele året og kan besøges i følgende åbningstid.

Mandag – torsdag 900 – 1500
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Helligdage Lukket

 

Der er nu er mulighed for sommerferie hygge med hele familien  i skønne omgivelser, med mulighed for selvpluk, lækkert brød fra cafeen, is samt at hilse på et af vores mange skønne dyr – eller  gå en lang tur på en af vores smukke stier rundt i området.

Betaling med MobilePay, Dankort og kontanter.

Adresse
Det Økologiske Gartneri
Snubbekorsvej 18
2630 Taastrup

Kontakt
Tlf.: 43 99 04 70
Mail: info@gminde.dk

Snubbekorset
Det Økologiske Gartneri ligger som bekendt på Snubbekorsvej – det lidt sære navn stammer fra et kors der blev sat i 1200 tallet. Hør eller læs om Snubbekorset, og hvordan vejen fik sit lidt specielle navn:

http://www.dr.dk/arkivP1/danmarkkort/Udsendelser/2007/10/16160222.htm

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
Det Økologiske Gartneri har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive Det Økologiske Gartneris landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er, at øge det økologisk dyrkede areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljø og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at Det Økologiske Gartneri er i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.

EU
Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk