Close

Frokostordning

Grennessminde leverer økologisk frokost til din arbejdsplads

Få en frokostordning, der er meget mere end god mad

Det Nye Køkken er et stort professionelt køkken med den innovative chefkok Kasper Leander i spidsen for vores hold af dedikerede medarbejdere og unge. Køkkenet har Det Økologiske Guldmærke. Det er til stor glæde for os på Grennessminde og for vores mange samarbejdspartnere, som vi leverer mad til. Vi leverer bla. til Danhostel, DTU Business, Fondenes Hus og Psykiatrifonden.

Maria Ingeman fra DTU Business udtaler om frokostordningen:

Jeg tog ud og besøgte Grennessminde en dag i maj for at se, høre, smage og ikke mindst opleve, hvad Grennessminde er. Jeg kom hjem og fortalte huset om den fantastiske nye og nu 90% økologiske madleverandør, vi havde mulighed for at vælge. Ikke nok med at jeg havde mødt nogle af personerne bag, jeg havde også set hønsene, grisene på marken og ikke mindst gartneriet og de unge. Den sociale historie, der ligger bag Grennessminde, er helt klart en historie, som vi gerne vil være med til at støtte op om – og så er økologien også et stort plus i vores valg af Grennessminde”.

Skriv eller ring til os og få et tilbud på en frokostordning.

Kontakt
Tlf.: 43 99 04 70
Mail: frokost@gminde.dk

Råvarepolitik og kvalitet
På Grennessminde er økologi en selvfølge og vi bestræber os på at levere mad tilberedt af 100% økologiske råvarer i sæson. Viser det sig at enkelte produkter ikke kan skaffes i økologisk kvalitet, forsøger vi at lave madplanen om.

Frokosten, der leveres til jer, vil bestå af minimum 90% økologiske råvarer, svarende til det Økologiske Guldmærke (90-100% økologi). Vores nuværende økologiprocent er på 99,6%. Vi stiller høje krav til vores råvarer. De skal være økologiske, gerne lokale og af høj kvalitet. Måltiderne vil være sunde og varierede. Brød og kager leveres fra eget 100% økologiske bageri.

Menu og sortiment
Frokostmenuerne sammensættes på ugebasis og består af en varm ret med spændende tilbehør, to salater – en fyldig og en sprød samt to slags pålæg og brød. Frokosten er enkel, men med mulighed for individuel sammensætning. Der er mulighed for, at frokosten er fuldstændig vegetarisk f.eks. 1-2 dage om ugen.

Eksempel
Braiseret kalvespidsbryst med cremet svampesauce, og knuste bagte kartofler med olivenolie.

Salater: Perlebyg, rosenkål, æbler og hasselnødder, samt en sprød grøn salat med tilhørende dressing.

Pålæg: Æggesalat med rejer, samt roastbeef med remoulade, ristede løg og surt.

Priseksempel (ex moms)

  • Frokostmenu (varm ret + salater): per kuvert kr. 55,-
  • Frokostmenu inkl. pålæg: per kuvert kr. 65,-
  • Frokostmenu inkl. pålæg, ostebord og kage: per kuvert kr. 99,-

Forplejning til møder og events
Der er mulighed for udvidelse af sortiment, såsom frugtordning, mejeri, sandwich, forplejning til møder og events, morgenmad, catering til større arrangementer mv. efter aftale.

Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk