Close

Socialøkonomi

Socialøkonomi er drivkraften på Grennessminde.

Socialøkonomi = Socialt entreprenørskab der bliver til virksomheder

Vi er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder med socialt entreprenørskab gennem vores professionelle socialøkonomiske virksomheder, tilsammen kaldet Casa Rosso.

Casa Rosso driver bl.a. et industrikøkken med guldmærke i økologi, der producerer frokostordninger til virksomheder, herunder DTU Business, Fondenes Hus og Danhostel Roskilde. Øvrige socialøkonomiske virksomheder på Grennessminde er bl.a. Det Økologiske Bageri med egen café og levering af brød til bl.a. Café Albertine i Albertslund og Ejendomsservice for boligforeninger i København, samt Grønt Transportservice, der kører med brød for IlFornaio og vores frokostløsninger for virksomheder og skoler.

Socialt entreprenørskab giver ordinære jobs
Vi arbejder med socialt entreprenørskab, på den måde forstået at vi har flere små industrivirksomheder hos os selv og i partnerskab med andre virksomheder som fungerer som socialøkonomisk virksomhed. Det resulterer i rigtige jobs på det ordinære arbejdsmarked.

Det vigtige ved aktiviteterne er, at de er erhvervsrettede direkte til vores unge, og at de dermed kan lede de unge videre til specifikke jobs i verden udenfor.

Det er vigtigt for vores unge at være sammen med det omkringliggende samfund, og det er vigtigt for andre at være sammen med vores unge.

Grennessminde Consulting (GM Consulting)
Vi fungerer som konsulenter for andre der skal i gang med socialøkonomi, og der er heldigvis mange ting i gang i hele landet. Vi hjælper boligforeninger og kommuner med at komme i gang – eller videre med socialøkonomi.

  • I kan købe inspiration hos os
  • I kan få professionel feed-back på forretningsplan eller idé
  • Vi kan rådgive og kvalificere indsatsen, så I undgår de største faldgruber
  • Vi holder foredrag, kurser mm.

Læs mere her eller skriv til Grennessminde Consulting, hvis I vil købe vores inspiration og assistance.

Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk