Close

Praktik på Grennessminde

Praktik i en af Grennessmindes socialøkonomiske virksomheder

Vores virksomheder er rummelige, og opgaverne er konkrete. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og forudsætninger. Tempoet kan være højt, men der er altid plads til et grin og et kram.

Vi har gode erfaringer med at lave samarbejdsaftaler med jobcentrene f.eks. om at indgå aftaler om at lade et bestemt antal praktikpladser stå til rådighed i vores virksomhed.

Vores målgruppe er unge med særlige behov, samt socialt udsatte borgere, der visiteres til praktikforløb under LAB kap. 10.

Her kan man komme i praktik

Det Nye Køkken
I vores køkken i Hedehusene kan man prøve kræfter med køkkenfaget. Her er der altid masser af konkrete opgaver at gå til, enten med maden eller i opvasken. Vi laver økologisk mad af høj kvalitet ud af huset.

Grøn Transport
Hos Grøn Transport kører vores chauffører med mad fra køkkenet til kunder i København og Roskilde. Herudover kører vi også for andre kunder, bl.a. til supermarkedskæder. I praktik er der mulighed for at blive sidemandsoplært.

Café Albertine
I vores café i Albertslund er der både mulighed for at arbejde i køkkenet og med opgaver ude i caféen. I køkkenet kan der arbejdes med maden eller i opvasken. Ude i caféen er der opgaver som betjening af kunder, opfyldning og afrydning.

Priser

Forløbenes pris fastsættes efter aftale med jobcentret, afhængigt af støttebehov.

Kontakt os og hør mere:

Tlf.: 43 99 04 70
Mail: info@gminde.dk

Elev- og beboerrådetAktueltPortrætterFritidBliv praktikvært
Kontakt Grennessminde - 43990470 - info@gminde.dk